Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

DELPHIN Brodiace čižmy RIVER


DELPHIN Brodiace čižmy RIVER

DELPHIN Brodiace čižmy RIVER


Kód produktu:
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
32,90

Cena po registrácii (-5%): 31,26 €

Veľkosť

Množstvo

Popis produktu


Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením.

Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití.

Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.

Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití.

Vďaka popruhom sú tieto brodiace čižmy veľmi ľahko upevniteľné a nízka hmotnosť celku z nich robí príjemného spoločníka počas celoročných vychádzok!

Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,2kg.

Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm.