Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

AWA-SHIMA vlaeec ION POWER CAMO QUATTRO 600m


AWA-SHIMA vlaeec ION POWER CAMO QUATTRO 600m

AWA-SHIMA vlaeec ION POWER CAMO QUATTRO 600m


Kód produktu:
Výrobca: AWA-SHIMA
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
19,50

Cena po registrácii (-5%): 18,53 €

Priemer

Množstvo

Popis produktu


Camo Quattro je najinovatívnejší a technologicky najmodernejší monofil v dejinách rybárskych vlascov. Pri jeho výrobe bola využitá najmodernejšia technológia spracovania rybárskych vlascov.

Tento jedinečný monofil je výsledkom nového procesu farbenia, na vývoji ktorého sa spolu s výrobcami série monofilov Ion Power podieľala aj spoločnosť Mitsubishi Industries. Vlasec ponúka prirodzené štvorité zafarbenie, pričom jednotlivé farby sa menia každých 10 metrov a dokonale splývajú s okolitým prostredím.

Mimoriadne dobre ladia s každým typom dna nezávisle od toho, či je lovné miesto charakterizované bohatou vodnou vegetáciou, sklanatým alebo naopak holým, jednoliatym povrchom s rozmanitou hĺbkou vodného stĺpca a svetelnými podmienkami. Ponúka najvyššiu pevnosť a vláčnosť spomedzi všetkých vlascov série Ion Power.

Japonské Awa-Shima Ion Power monofily sú zložené z novej revolučnej zmesi polymérov flurinu, duracoru a špeciálnych spektrálnych vlákien. Nová technológia povrchovej úpravy ich chráni pred UV žiarením a zvyšuje oderuvzdornosť. Vysoká pevnosť v uzle, nulová pamäť a minimálna rozťažnosť v súhrna s ostatnými vlastnosťami predurčujú rad monofilov Ion Power za elitu na Európskom trhu.

Balenie: 600m