Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Garmin echoMAP™ Ultra 122sv s Panoptix sondou LVS32 - SET


Garmin echoMAP™ Ultra 122sv s Panoptix sondou LVS32 - SET

Garmin echoMAP™ Ultra 122sv s Panoptix sondou LVS32 - SET


Kód produktu: 122svLVS32TM
Výrobca: GARMIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 5 147,01
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

5 199,00 €
5 147,01

Množstvo

Popis produktu


SET OBSAHUJE:
- sonar
- veľký 12" palcovým dotykovým WXGA displejom s vysokým rozlíšením 1280x800 
- ultrazvuková sonda GT54UHD-TM
- Panoptix™ LiveScope™ System so sondou LVS 32 - V režime LIVEVÜ FORWARD získate priamy náhľad v reálnom čase pred plavidlom až do vzdialenosti 61m pod uhlom 20° x 135°.

Obľúbená séria kombo zariadení je doplnená o celkom nové zariadenie s integrovaným sonarom s priamou podporou technológie Panoptix (Live Scope) a GPS navigáciou. echoMAP™ Ultra 122sv je vybavený veľkým 12" palcovým dotykovým WXGA displejom s vysokým rozlíšením 1280x800 bodov (asistovaný tlačidlami) a nízkou spotrebou energie. Výrobca ďalej vybavil zariadenie kvalitným procesorom pre rýchlu obsluhu a okamžité prekreslovanie sonarových a mapových detailov. Plná kompatibilita s NMEA 2000 protokolom vám umožuje pripojiť prístroje zo série echoMAP™ Ultra k množstvu kompatibilných senzorov, prístrojov a doplnkových zariadení - a tak môžete sledovať všetky dôležité údaje ako je navigácia, stav paliva, motor a info o počasí na jednom dispeji.


Hlavné prednosti

Aktívny držiak- unikátna konštrukcia umožňuje zariadenie (displejová jednotka) odobrať zo stojanu bez potreby odpájania káblov. Tie ostávajú "zakotvené" v držiaku stojana na palube. echoMAP™ Ultra 102sv spája pokročilý sonar a GPS navigátor (10Hz GPS/GLONASS/GALILEO) do jedného zariadenia. Medzi najpodstatnejšie vlastnosti prístroja môžeme zaradiť nový dizajn a kvalitný displej pre precízne zobrazovanie údajov, ale tiež vstavanú celosvetovú základnú mapu (zo satelitných snímkov). Zariadenie podporuje používanie námorných máp z edície BlueChart® g3/g3 vision.

Námorná navigácia

Edícia BlueChart® g3 / g3 vision prináša nový rozmer námornej navigácie so zobrazením v 3-D móde (nad i pod hladinou vody), plus užitočné Auto Navádzanie na detailných podkladoch vo vysokom rozlíšení a na leteckých záberoch prístavov, marín, námorných dráh, navigačných značení a iných bodov záujmu (POI).

CHIRP Sonar - vlastnosti a parametre

Dostupný výkon 600 W (RMS) so vstavaným CHIRP sonarom, ktorý podporuje nasledovné technológie:

- CHIRP High-Wide: 150-240 kHz
- Ultra High-definition ClearVü: 800 kHz (760-880 kHz)
- CHIRP ClearVü: 455 kHz (425-845 kHz)
- Ultra High-definition SideVü: 1,200 kHz (1060-1170 kHz)


Priama podpora systému Panoptix (Live Scope) a ďalších (klasických) voliteľných typov sónd pre špecifické použitie

Novinkou je priama podpora systému Panoptix Live Scope - stačí dokúpiť kompatibilnú sondu > > LVS 12 a využijete potenciál echoMAP Ultra na maximum. Garmin http://garmin.sk/panoptix-livescope-lvs12-sonda_d6678.htmlumožňujú rozšírenie dostupných parametrov sonaru prípadne okrem štandardnej montáže (na zrkadlo) môžete zvoliť sondu s vnútrotrupovou resp. ceztrupovou montážou. Stačí si dodatočné vybrať vhodnú sondu z našej širokej ponuka podľa požiadavky. Prehľad dostupných nájdete v katalógu na odkaze > > > > > > >

Vyhotovenie a ovládanie sonaru

eechoMAP™ Ultra 102sv má pogumovaný povrch a je kompletne vodotesný, aby odolal poveternostným vplyvom. Kompaktné prevedenie zobrazovacej jednotky je doplnené o zjednodušené používateľské rozhranie pre jednoduchú obsluhu sonaru. Ovládanie je zabezpečené cez dotykový displej asistovaný tlačidlami v hlavných svetových jazykoch a uľahčuje ho možnosť ovládať zariadenie v slovenčine, čestine a tiež v maďarčine. Kompatný dizajn prístroja a jednoduchá montáž vďaka štandardne prikladanému príslušenstvu. Zariadenie má integrovanú GPS anténu. Intuitívne ovládacie prvky a samotné ovládanie neboli nikdy jednoduchšie.

Garmin Quickdraw™ Community

Bezplatné rozšírenie funkčného softvéru na kompatibilných sonaroch s GPS a námorných navigátoroch Garmin. Funkcia Quickdraw Contours umožňuje jednoducho používaním sonaru “skenovať” dno a vytvárať podrobnú mapu reliéfu dna kdekoľvek. Vzniknuté HD mapy s hĺkovými vrstevnicami (cca s 30cm rozostupom) ostávajú uložené ako mapa a okamžite sú pripravené na zdielanie prostredníctvom služby - Garmin Quickdraw™ - viac informácií nájdete na uvednom odkaze > > > >

Podpora sieťovania cez NMEA 2000 & NMEA 0183

Podrobnosti k zapojeniu a budovaniu siete NMEA 2000 nájdete na odkaze > > > >