Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Korda Náväzec Spinner Rig Krank Boom 11,3kg/14cm


Korda Náväzec Spinner Rig Krank Boom 11,3kg/14cm

Korda Náväzec Spinner Rig Krank Boom 11,3kg/14cm


Kód produktu:
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
2,99

Cena po registrácii (-5%): 2,84 €

Veľkosť

Množstvo

Popis produktu


Väčšina rybárov iste počula o montáži Ronnie Rig, ktorá je uvedená v mnohých našich videách a je obľúbená u mnohých našich sponzorovaných rybárov, ale ak nemáte čas alebo vôľu nadviazať si svoj vlastný, potom táto hotová verzia je dokonalým riešením.

Je zhotovená rovnakým spôsobom, ako by ju viazal ktokoľvek z našich najlepších rybárov, jej dĺžka je 5,5 palcov a je zhotovená z fluorokarbónom Boom s háčikmi Krank alebo Kurv Shank a zakončená obratlíkom Spinner Swivels, ktorý je zakrimpovaný tak, aby poskytoval dokonale silné spojenie .

Na druhom konci je slučka zakončená krimpom, ktorú možno pripojiť k akémukoľvek z našich systémov Quick Change. Náväzec možné použiť niekoľkokrát, len jednoducho vymeníte háčik, čo je veľmi jednoduché.

K dispozícii je na výber z háčikov veľkosti 4 alebo 6. Každé balenie obsahuje jednu montáž.

"Toto je najúčinnejšia kaprová montáž, akú som kedy použil!" Nahadzuje ju s extrémnou istotou, pretože to robí všetko, čo si prajete, aby to robilo; má skvelý ,, zasekávací "potenciál a môžete rýchlo zmeniť háčik, bez toho aby ste museli viazať celý nový náväzec. "

READY Tied SPINNER RIG - 5.5 "palcová montáž, teraz prichádza vo verzii s háčikom krank veľkosti 4 alebo 6 s protihrotom.

Nosnosť 11,3 kg
Výrobca KORDA
Druh rybolovu Kaprarina
Produktová rada Spinner Rig Krank
Typ háčika S protihrotom