Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin AREA DoubleSAFE Carpath 135cm


Delphin AREA DoubleSAFE Carpath 135cm

Delphin AREA DoubleSAFE Carpath 135cm


Kód produktu: 101001525
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
64,90

Cena po registrácii (-5%): 61,66 €

Množstvo

Popis produktu


Prémiové a do detailov prepracované kaprárske puzdro, dopĺňajúce sériu produktov z rady AREA s jedinečnou kamuflážou CARPATH.

Steny puzdra sú dôkladne polstrované 6mm hrubou výstelkou a vnútorný priestor poskytuje dostatok miesta pre pohodlné uloženie akýchkoľvek kaprárskych prútov s navijakmi. Dokonca aj prúty s 50mm navádzacím očkom sa do puzdra vojdú poľahky a s dostatočnou rezervou. Každá komora má osobitný zispovateľný vstup, čo zaisťuje, že prúty sú po celý čas od seba oddelené a dokonale zafixované pomocou praktických uložení v spodnej časti a taktiež páskami so suchým zipsom. Vďaka spomenutým devízam je zaručené, že počas transportu a pri manipulácií s puzdrom je výbava vo vnútri maximálne chránená.
Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitnej textílie, ktorá si bez problémov poradí aj s menším úhrnom zrážok. Po celej spodnej strane je našitý odolný nepremokavý materiál, vďaka čomu sa ho nemusíte obávať položiť na mokrú zem, či do trávy s rannou rosou. V prípade znečistenia, je veľmi jednoduché tento materiál umyť.
Charakteristickým znakom pre Delphin AREA DoubleSAFE je taktiež jeho “reverzné“ vyhotovenie, čo znamená, že prút sa dovnútra vkladá s navijakom orientovaným smerom nahor. Hlavná výhoda takéhoto prevedenia spočíva v tom, že nedochádza pri položení puzdra ku kontaktu navijakov so zemou. Tým pádom sú lepšie chránené a je minimalizovaná šanca ich poškodenia.
Na bočnej strane je umiestnené dlhé vrecko so zipsom, ktoré bez problémov pojme napríklad podberák. Na tomto vrecku je navyše našité vonkajšie vrecko a uťahovací popruh s klipom. To umožňuje transport ďalšieho prúta ale taktiež tu môžete upevniť iné príslušenstvo ako napríklad kobru alebo rázsošky. Pohodlný transport puzdra zaručuje dĺžkovo nastaviteľný popruh na rameno s vystuženou časťou a dve rukoväte.
Tak ako to už býva pri produktoch z rady AREA štandardom, aj pri tomto modeli boli použité kvalitné zipsy s bežcami, bezchybné šitie, či ergonomické strihy. CARPATH kamufláž navyše vyčarí úsmev všetkým jej priaznivcom, ktorým doteraz vo svojej výbave práve takéto puzdro chýbalo.

 

Technické parametre:
Model: Delphin AREA DoubleSAFE 360-3
Vonkajšia dĺžka puzdra: 135cm
Dĺžka bočného vrecka : 110cm
Pre prúty: 360cm / 3 diely