Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

TB Baits Boilie Strawberry 10kg


TB Baits Boilie Strawberry 10kg

TB Baits Boilie Strawberry 10kg


Kód produktu:
Výrobca: TB BAITS
Dostupnosť: Skladom


Akciová cena 29,99
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

29,99 €
29,99

Priemer

Množstvo

Popis produktu


Nové ekonomické boilies od firmy TB Baits s neuveriteľnou účinnosťou.

Je nám cťou predstaviť Vám naše nové boilies, ktoré sme pre Vás vyvíjali. Tento projekt nám dal naozaj zabrať. Sú za nami desiatky receptúr a nespočet hodín testovania nášho konzultantského teamu. Na riekach, jazerách, pieskovňach, rybníkoch a menších riekach. Testovanie tohto boilies sme si naozaj užili. Často sme nemali ani čas, si v pokoji vypiť kávu. Výnimkou neboli ryby presahujúce 20 kg hranicu. Najväčšia ulovená ryba mala 24,7 kg, všetko zo zväzových vôd.

 

Hlavným cieľom bolo vytvoriť boilies s okamžitou účinnosťou za čo najlepšiu cenu, aby bolo dostupné pre všetkých rybárov a aby jeho obstarávacia cena nekládla žiadne obmedzenia v spôsobe jeho použitia. Mnoho rybárov si myslí, že lacné boilies je nekvalitné a drahé naopak kvalitné. Záleží ale na konkrétnom produkte a výrobných možnostiach daného výrobcu. Naše zázemie nám umožnilo vyrobiť lacné a zároveň vysoko kvalitné boilies, na ktoré sme pyšní. Vďaka nákupu surovín vo veľkých objemoch a novej najmodernejšej výrobnej linke sme schopní výrazne stlačiť náklady na celý proces výroby, či už sa jedná o samotné suroviny, ľudskú prácu, alebo energie. Naša aktuálna výrobná kapacita predstavuje 15 ton boilies za 1 deň. Všetky tieto faktory umožnili vznik tohto skvelého boilies.

 

Boilies začne po vhodení do vody okamžite účinkovať a do svojho okolia vypúšťať potravný signál. Povrch boilies sa začne rozpúšťať a tým sa stáva pre ryby ešte atraktívnejšie. Doba rozpadu boilies po vhodení do vody je cca 8 až 12 h v závislosti od priemeru boilies, teplote vody, prúdu a aktivite bielej ryby. Ak chcete, aby boilies vo vode vydržalo dlhšiu dobu, odporúčame podľa potreby boilies presušiť, tým spomalíte dobu rozpadu až na 24 h. Vďaka jedinečnému zloženiu vám boilies pri sušení nepopraská.

 

Pred zakrmováním čerstvého boilies pomocou kobry odporúčame boilie alebo kobru namočiť. Hoci je čerstvé boilies pomerne mäkké, vďaka namočení sa guličky nebudú vo vzduchu poliť.