Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin čižmy BRONTO / hnedé


Delphin čižmy BRONTO / hnedé

Delphin čižmy BRONTO / hnedé


Kód produktu: 101002473
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
27,49

Cena po registrácii (-5%): 26,12 €

Veľkosť

Množstvo

Popis produktu


V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem.

Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí.

Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ´´neuteká´´. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv.´´ostroha´´, kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy.

Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :)

A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh!