Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin kaprársky podberák SYMBOL


Delphin kaprársky podberák SYMBOL

Delphin kaprársky podberák SYMBOL


Kód produktu:
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
55,95

Cena po registrácii (-5%): 53,15 €

Rozmer

Množstvo

Popis produktu


Kaprársky podberák nadväzujúci na obľúbenú sériu produktov SYMBOL, ktorá je charakteristická skvelým pomerom ceny a kvality. A práve tento aspekt sme sa snažili maximálne dodržať aj pri tomto produkte.

Podberák sa vyznačuje nekonvenčným riešením hlavy, ktorá na prvý pohľad upúta hnedou sieťkou našitou na zosilnených čiernych tuneloch. Podstatná devíza sa však nachádza na pevných uhlíkových ramenách, na ktorých sú po celej dĺžke aplikované úzke plaváky. Vďaka tomu nie je potrebné dokupovať žiaden plavák navyše a podobratie ryby bude pohodlné aj v prípade, že na rybách nemáte žiadneho pomocníka. Samotná sieťka má extra jemnú štruktúru s rozmermi oka len 3x3 mm. Každý úlovok tak bude po podobratí v bezpečí a nehrozí jeho nechcené paranenie. Ramená hlavy sú na konci osadené konektormi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré umožňujú jednoduché spojenie s rukoväťou.

Práve dvojdielna rukoväť je vizuálne veľmi pôsobivou časťou podberáku. Je vyrobená zo štíhleho štruktúrovaného uhlíka s dostatočnou pevnosťou na podobratie tých najväčších kaprov. Rukoväť je v miestach uchopenia potiahnutá gumovou, protisklzovou vrstvou, čím je manipulácia s ňou komfortná za každých okolností. Pre dôkladné spojenie s hlavou slúži minimalistický konektor z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je k rukoväti pripojený pomocou zosilneného vlepeného závitu.

Technické parametre:

Materiál rukoväte: uhlíkové vlákna
Celková dĺžka rukoväte: 183cm
Transportná dĺžka: 117 cm
Hmotnosť rukoväte: 280g
Hmotnosť hlavy: 660g