Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin bivak PANORAMA Eazy


Delphin bivak PANORAMA Eazy

Delphin bivak PANORAMA Eazy


Kód produktu: 101001506
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
259,95

Cena po registrácii (-5%): 246,95 €

Množstvo

Popis produktu


PANORAMA Eazy je cenovo dostupný bivak, ktorý sa však svojou kvalitou môže pokojne rovnať s omnoho drahšími zástupcami daného segmentu. Pri návrhu tohto produktu bolo zámerom priniesť na trh bivak s netradičným, no zato veľmi praktickým riešením.

Každé jedno okno tvorí podstatnú časť ceny bivaku. Je nutné zarátať tam materiál a extra prácne šitie. Rozhodli sme sa však plávať proti prúdu a klasický úzky vchod a dve okná, ktoré poznáte z väčšiny bivakov sme nahradili ultra širokým vchodom, ktorý má niekoľko podstatných výhod. Zachováva totiž dokonalý rozhľad na situáciu okolo bivaku, ako keby ste mali na v prednej časti obe okná. Navyše je možné bivak oveľa rýchlejšie prevetrať (súčasťou bivaku je aj zadné okno) a taktiež v prípade nutnosti uzavrieť. Vkladanie a vyberanie lehátok je odteraz o level jednoduchšie! A čo je najdôležitejšie, cenu, ktorú by ste uhradili za, v tomto prípade zbytočné okná, sme presunuli do priestoru bivaku. Ten ponúka grandiózny priestor pre dve osoby.

Dvojrebrová konštrukcia bivaku je tvorená hliníkovými rúrkami, ktoré do seba dokonale zapadajú a vytvárajú veľmi pevný základ. Spolu s použitým, vysoko kvalitným materiálom tak PANORAMA Eazy predstavuje spoľahlivý a mimoriadne stabilný bivak, ktorý bez pochyby zvládne aj silný vietor, či veľký úhrn zrážok. K tomu všetkému prispievajú taktiež kompletne podlepené a následne testované švy.

Svojím rozmerom bivak bez problémov obsiahne dve lehátka, pričom stále v ňom ostane dostatok miesta pre pohodlný pobyt pri vode. Taktiež je však vďaka transportným rozmerom ideálny pre rybárov uprednostňujúcich výpravy o samote, kedy PANORAMA ponúka maximálne komfortný priestor na lehátko, kreslo, taškovinu a všetko potrebné.
Pridanou hodnotou je aj veľký predný šilt, ktorý v danej cenovej kategórii vôbec nie je samozrejmosťou.

V balení je bivak dodávaný spolu so základnou podlahou, ktorú je možné po obvode k stenám upnúť pomocou suchých zipsov. Za účelom pohodlného transportu dostanete k aj bivaku praktické prenosné puzdro s pevnými rukoväťami.

 

Technické parametre:
Vonk. rozmer: 305x250 cm
Výška bivaku: 160 cm
Dĺžka šiltu: 55 cm
Transp. rozmery bivak: 140x25x25 cm
Hmotnosť bivaku: 8 kg