Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin prút feeder OPIUM INOVA 390cm / 80g / 3diely


Delphin prút feeder OPIUM INOVA 390cm / 80g / 3diely

Delphin prút feeder OPIUM INOVA 390cm / 80g / 3diely


Kód produktu: 101004491
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 0
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

0,00 €
105,90

Cena po registrácii (-5%): 100,61 €

Množstvo

Popis produktu


Predstavuje vám jeden z najhorúcejších modelov z kategórie feedrových prútov, kde sa snúbi výkon s inováciou. Pokiaľ hľadáte technologicky vyspelý, precízne navrhnutý a dokonale spracovaný feedrový prút, nemusíte hľadať ďalej, je ním práve Opium Inova. Prút bol navrhnutý pre potreby moderného rybára, ktorý od svojho vybavenia vyžaduje dokonalú kontrolu počas lovu, maximálny výkon a spoľahlivosť. Všetky komponenty boli vyberané s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou a samotný prút prešiel dlhodobým testovaním a ladením.

Elegantný, super štíhly blank z 30T karbónu umožňuje presné a ďaleké nahadzovanie s minimom námahy a vďaka technológií spracovania blanku a použitých materiálov je prút neobyčajne ľahký. Vďaka svojej pevnosti zvládne súboj aj s kapitálnymi rybami a jeho odolnosť zaručí dlhú životnosť pri častom a intenzívnom používaní. Blank prúta je osadený kvalitnými SeaGuide očkami so SIC výplňou. Výber samotných očiek a ich optimalizované usporiadanie na blanku minimalizuje trenie vlasca alebo šnúry a tým výrazne predlžuje vzdialenosť a presnosť nahadzovania. Očká navyše svojou nízkou hmotnosťou prispievajú k redukcii celkovej hmotnosti a omnoho lepšiemu vyváženiu prúta.

Prút je osadený ergonomicky tvarovaným Fuji sedlom, z odolného a ľahkého materiálu, ktoré zaručí ich pevné a spoľahlivé uchytenie akýchkoľvek feedrových navijakov.

Opium INOVA nie je len prvotriednym nástrojom na lov rýb, ale možno ho nazvať aj umeleckým dielom. Dôvodom je vysoký dôraz na estetiku a eleganciu. Celý prút je ladený do odtieňov čiernej v kombinácií s decentnou zlatou grafikou, pričom táto farebná kombinácia maximálne podčiarkuje jeho exkluzivitu.

Špecialitou rady prútov Opium je materiál rukoväte TechnoCORK. Ten okrem pôsobivého vizuálu vyniká aj funkčnými vlastnosťami. Jedná sa o špeciálny pogumovaný povrch veľmi príjemný na dotyk s excelentnými protišmykovými vlastnosťami. Výhodou tohto materiálu oproti klasickému korku je jeho vysoká mechanická odolnosť a odolnosť voči zašpineniu. Rukoväť tak nie je len maximálne pohodlná, ale aj praktická. Samotný dizajn TechnoCORK materiálu, pripomína štruktúrou práve čierny korok a po bližšom zhliadnutí si určite všimnete malé logá značky Delphin s písmenami TC, ktoré odkazujú práve na názov TechnoCORK.

Inováciou prešli aj samotné špičky. Dôkladne navrhnuté rozloženie a veľkosti očiek prispievajú k redukcii hmotnosti špičky, čo v konečnom dôsledku vedie k lepšiemu vyváženiu celého prúta. S prútom sú kompatibilné sady špičiek CARBON a CarboLIX. Obe sady sú uhlíkové, obe majú rovnaký rozsah špičiek (1xUL, 1xL a 1xM). Aký je v nich teda rozdiel?

K prútu v základe dostávate jedno balenie špičiek CarboLIX, kde sa nachádzajú už zmienené 3 kusy, jedna Ultralight, jedna Light a jedna Medium. Jedná sa o jemné špičky s nízkou hmotnosťou a vysokou citlivosťou, ktoré indikujú aj najjemnejšie zábery od menších rýb. V prípade, že ste zástancom tuhších špičiek, je pre vás vhodné dokúpiť sadu CARBON. Taktiež sú značené ako UL, L a M, pretože podľa všeobecných pravidiel označovania tam jednoznačne patria. Oproti sade CarboLIX sú však silnejšie a vhodnejšie aj pre lov väčších kaprovitých rýb. Sú to identické karbónové špičky, aké bolo možné dostať k starším verziám Opia.

Všetky špičky k produktu Opium je možné zakúpiť v setoch, ale aj po kuse.

Technické parametre:

 

  • Model: 390cm/80g
  • Počet dielov: 3+špičk
  • Priemer blanku nad rukoväťou: 11,4m
  • Počet očiek (prút + špička): 7+6
  • Transportná dĺžka: 136cm
  • Hmotnosť: 208g
  • Rukoväť: TechnoCORK
  • Dĺžka rukoväte (od spodnej časti prúta po stred sedla): 51,5cm
  • Veľkosť navádzacieho očka: #30